Szolgáltatásaink

Családunk bármely tagja kerülhet megváltozott élethelyzetbe betegség, baleset vagy ezekből fakadó műtét miatt, amikor szükség lehet a szakemberek által végzett otthoni ellátásra és segítségre. Ilyen helyzetekben szakembereink segítenek Önnek vagy hozzátartozójának a következő tevékenységek elvégzésénél:

– sebkötözés

– hely és helyzetváltoztatás segítése

– gyógyászati segédeszközök helyes használatának megtanítása

– gyógytorna

holisztika otthonápolás vas megye

Működési területünk

Vas megye közigazgatási területén 101 községben és városban végzünk a betegek otthonában szakápolást és gyógytornát 100 háziorvossal működünk együtt.

Szakmai csapatunk

Munkatársaink diplomás ápolók, főiskolát végzett gyógytornászok és nagy gyakorlattal rendelkező szakápolók, akik a szakmai vezető iránymutatásai alapján végzik munkájukat. Rendszeres belső tréningek és külső oktatások, valamint az etikai kódexünk garantálja betegeink számára a gyors és hatékony gyógyulást.

Díjazásunk

A jogszabályokban meghatározott feltételek teljesülése esetén a beteg otthonában történő szakellátást, orvosi elrendelésre, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) fizeti, azaz a betegek számára az ellátás díjtalan. Ennek feltételeit a konkrét betegellátási igény ismeretében szakmai vezetőnk ismerteti telefonon vagy előre egyeztetett időpontban személyesen.

Amennyiben az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által az ellátás kifizetéséhez támasztott feltételei nincsenek meg, lehetőség van szolgáltatásainkat térítés ellenében igénybe venni. Ennek részleteiről a betegellátási igény ismeretében szakmai vezetőnk ad pontos felvilágosítást.

Amennyiben kérdése lenne vagy igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérjük, keresse szakmai vezetőnket telefonon!

Köszönjük előre is érdeklődését!